In twee keer goed!

Trouwen - voor allebei wordt het de tweede keer. M&C – via een dating site vonden zij elkaar én een enorme berg liefde. Samen delen ze hun leven nu al een poosje en dat bevalt ze onwijs goed. Zó goed dat ze al hun dierbare mensen willen laten weten dat ze samen vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. M&C hebben mij gevraagd om hun huwelijk te voltrekken. En ik heb JA gezegd tegen dit heerlijke koppel – ook wij voelen met z’n drieën een fijne klik!


Omdat ze de tijd willen nemen om hun huwelijk goed voor te bereiden, wilden ze vóór die tijd een geregistreerd partnerschap aangaan, om alles nu wettelijk goed te regelen voor elkaar. Dat heb ik ze met klem afgeraden. Waarom? Omdat ze dan bij de trouwgemeente maar liefst twee keer dezelfde leges moeten betalen! Plus de kosten van mijn aanstelling als BABS voor 1 dag bij die gemeente. Dat scheelt voor hen al snel zo’n € 1.150,-! De eerste keer betalen ze voor het registreren van hun partnerschap, de tweede keer voor de omzetting van partnerregistratie in een huwelijk. Dat laatste is slechts een administratieve kwestie. Gekkenwerk natuurlijk!

Nu trouwen ze al eerder voor de wet, op een gratis moment bij hun gemeente. Ceremonieel trouwen ze op een later moment. En dat doen we natuurlijk compleet met jawoord en het tekenen van een huwelijkscertifikaat, dat ik met liefde voor M&C ontwerp.

Kortom: vrijheid, blijheid. Een ceremonieel huwelijk is niet gebonden aan enig voorschrift. M&C kunnen hun liefdesfeest vieren op elke gewenste plek en op elk gewenst moment. Samen gaan we de ceremonie precies zó inhoud en vorm geven zoals zij dat willen. Natuurlijk adviseer en inspireer ik ze daarbij. Puur maatwerk, super persoonlijk, uniek én een beetje anders-dan-anders. Een bruisend feest van de liefde! YES – wat een heerlijk vooruitzicht!

✅ Hebben jullie trouwplannen? En willen jullie ook een ceremonie die helemaal ‘jullie’ ademt? Neem dan snel contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!