Vol verwachting klopt mijn hart

Sinterklaas – ik houd ervan, zó’n heerlijk familiefeest. In mijn jeugd was het Sinterklaasfeest echt een hoogtepunt. Hoogstpersoonlijk bezocht de Goedheiligman ons elk jaar weer, nadat wij luidkeels hadden gezongen bij de schoorsteen. Zijn zwarte pieten sjouwden zich suf – zakken vol cadeaus namen ze mee. Ja, mijn ouders maakten er flink werk van!
Deze o-zo-waardevolle traditie heb ik voortgezet in mijn eigen gezin. Dochterlief had het niet op de zwarte pieten, al sinds haar peutertijd. Zelfs met pepernoten konden ze haar niet verleiden. Dat is nooit goedgekomen… Desondanks koester ik onwijs veel leuke herinneringen. Zoals aan die prachtige Sint die voor grote hilariteit zorgde door niet óp maar naast de stoel te gaan zitten. Uiteraard takelden wij de Goedheilige met de nodige egards snel weer overeind, waarna het heerlijk avondje gierend kon beginnen.

Vol verwachting klopt mijn hart, ook dit jaar weer. Ja, ik blijf in hem geloven. Of dat ook geldt voor mijn 8-jarige kleinzoon? Ik hoop het van harte. Als jullie ook Sinterklaas vieren: geniet samen met volle teugen van het heerlijk avondje!

❤️ December  - dé feestmaand bij uitstek. Misschien wel een huwelijksaanzoek bij de kerstboom? Of tijdens de jaarwisseling - weddingbells in plaats van oliebollen? Ga ervoor! En neem daarna contact met mij op voor een vrijblijende kennismaking. Want waarom zou je 'gewoon' trouwen als het 'buitengewoon' kan? Samen creëren we de trouwceremonie van jullie dromen - mega persoonlijk en nét een beetje anders. Maatwerk in optima forma!

Fotocredits Henk Ganzeboom