Dit vak is op mijn lijf geschreven!

‘Jij bent geboren voor dit vak, het is op je lijf geschreven’. En: ‘Een echte vakvrouw, trouwambtenaar zijn is gewoon jouw roeping.’ En deze: ‘Wat een werk, wat een energie stop jij erin, ongelooflijk!’ En: ‘Echt een buitengewone ceremonie – je doet je naam eer aan.’ En nog één: ‘Jouw creatieve ideeën, je persoonlijke aandacht, je warmte en het nét even anders doen.’
Zomaar wat reacties van bruidsparen die mij inhuurden als hun eigen, professioneel trouwambtenaar. En ja, het klopt hélemaal – ik ben inderdaad geboren voor dit machtig mooie vak, zo voelt het! Het past naadloos bij mij. De liefde vieren, mensen in liefde verbinden - telkens weer is het een unieke belevenis. Mijn creativiteit, kennis en vaardigheden – alles trek ik uit de kast voor het ontwerpen van een puur persoonlijke trouwceremonie.
Wat mij drijft? Bruidsparen de ceremonie van hun leven bezorgen op hun mooiste dag. Mensen boeien, ontroeren, raken, volop laten genieten, stralende gezichten.
Een ultiem, heel persoonlijk evenement - een onvergetelijke belevenis die je voor altijd in je hart bewaart. Hier ligt mijn passie, dit is wat ik het allerliefst doe. Én waar ik buitengewoon goed in ben!
Eigenzinnig? Nee hoor, lees maar in het Gastenboek wat mijn bruidsparen vertellen over mij en over hun unieke ceremonies die ik voor ze heb gecreëerd, met heel veel plezier en liefde! Trouwplannen? Kijken of wij (ook) een match zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Fotocredits: https://www.theweddingstory.nl/bruidsfotograaf/