Stormachtig Monster

De bruid werd ongeveer naar haar grote liefde toe geblazen, haar sluier vrolijk voor haar uit wapperend. Bij windkracht 6 gaven Franzi en Nico elkaar hun JA-woord, op het strand van Monster, bij Moments Beach. De harde wind nam hun JA nog nét niet mee! Een beeldschoon koningspaar, met hun 3 jonge prinsen. Ogen die overliepen van liefde - de zon lieten ze zelf volop stralen.

De wind speelde met de pagina’s van mijn Duitstalige speech – op elke pagina deed hij een aanval - ondanks de wasknijpers. Zelfs mijn stalen (!) katheder moest het ontgelden. Hilariteit alom.

Toen de temperatuur daalde en de wind verder aanzwol, verplaatsten we de ceremonie naar binnen. De pret was er beslist niet minder om. Het bruidspaar en hun kinderen genoten volop en hun gasten evenzeer. Heerlijk, al die blije gezichten en enthousiaste reacties.

Een stormachtig slot van een heerlijke reeks huwelijken die ik in de voorbije weken mocht voltrekken. Zóveel verschillende bruidsparen, net zoveel verschillende ceremonies. Eén ding hadden ze gemeen: elke ceremonie was anders-dan-anders. Uniek en mega persoonlijk!       Foto: Trouw Buitengewoon