What you see is what you get

Hartelijk welkom op mijn webste! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Trouw Buitengewoon. Jullie zijn dus op zoek naar een trouwambtenaar waar je een fijne klik mee voelt. Zomaar even wat weetjes over mij, voor de vuist weg.

Marijke Kunkeler, trouwvakvrouw achter Trouw Buitengewoon. Niet toevallig mijn bedrijfsnaam. Elke ceremonie die ik creëer is ronduit buitengewoon, anders dan anders. Altijd 100% maatwerk, puur persoonlijk.

Bevoorrecht dat ik dit heerlijke vak mag uitoefenen, het allermooiste vak van de wereld. Sluit naadloos aan op mijn activiteiten in een vorig beroepsleven: communicatie en evenementen. Zo is de cirkel dus rond!

Gezelligheidsdier, altijd te porren voor leuke dingen – theater (kleinkunst, muziek), terrasje pakken, koken, wijnen en lekker eten met vrienden, barbecueën, boswandeling, ook als het regent. Of een strandwandeling als het stormt!

Haring, sushi, patatje met mayo, pure chocolade, drop, pompoensoep en erwtensoep. Feestje!

Mijn kleinzoon, zó onwijs blij mee. En trots ook, héérlijk manneke - de leukste en liefste kleinzoon van het heelal natuurlijk!

Fotocredits Henk Ganzeboom

Out of the box denker. Ik leg de lat hoog voor mijzelf en voor anderen, houd niet van half werk.                            

Recht door zee. Goudeerlijk en betrouwbaar, beloftes kom ik altijd na. Optimist - het glas is altijd halfvol en problemen zijn uitdagingen.

Allergisch voor mensen die slurpen en automobilisten die geen richting aangeven.

What you see, is what you get!

Wil je nog meer weten? Kom maar door met je vragen, van harte welkom!