Trouwambtenaar word je niet, dat bén je!

‘Jij bent geboren voor dit vak, het is op je lijf geschreven.’ Dit heerlijke compliment kreeg ik van de moeder van de bruid, na afloop van de ceremonie. ‘Een roeping’, noemde een bruidspaar het: ‘Marijke is een echte vakvrouw voor wie trouwambtenaar zijn een roeping is.’

Ruim 8 jaar ben ik professioneel trouwambtenaar bij Trouw Buitengewoon. En het klopt hélemaal – ja, ik ben inderdaad geboren voor dit vak, zo voelt het! Dit heerlijke vak past naadloos bij mij, het mooiste vak van de wereld. Ik houd van mensen en hun liefde verdient het om gevierd te worden. Ik geef dan ook het allerbeste van mijzelf.

Bruidsparen de ceremonie van hun leven bezorgen, een schep bovenop hun geluk: dát is wat mij drijft. Mensen boeien, ontroeren, laten stralen, genieten, raken. Een puur persoonlijk evenement creëren – samen met mijn bruidsparen. Maatwerk, een onvergetelijke belevenis. Hier ligt mijn passie, dit is wat ik het allerliefst doe. Én waar ik buitengewoon goed in ben!

 

Eigenzinnig? Nee hoor, lees maar in het Gastenboek op mijn website wat mijn bruidsparen vertellen over mij en over de ceremonies die ik voor ze heb gecreëerd!

Hebben jullie trouwplannen? Wil je weten of wij (ook) een match zijn? Neem gerust contact met mij op!               Fotocredits Henk Ganzeboom - Kobalt Fotografie