Jullie Perfect Ceremony. We creëren ‘m samen!

De voorbereiding op een huwelijk is voor mij, als professioneel trouwambtenaar, minstens zo leuk en intensief als voor mijn bruidsparen. Net als jullie leef en werk ik daar intens en met onwijs veel plezier naartoe. Jullie zetten immers een grote, belangrijke stap - de rest van je leven willen jullie samen delen. Het moment waarop je elkaar je JA-woord geeft, is dan ook het belangrijkste moment van de dag. The Perfect Ceremony - jullie eigen, ultieme wedding event!  We creëren het samen.

1001 ideeën

Startpunt vormt ons uitgebreide voorbereidingsgesprek. Je trouwceremonie - wat zijn jullie wensen? En wat past qua ideeën bij jullie? Inspiratie in overvloed - er zijn zó veel mogelijkheden om een super persoonlijk event te creëren!

Een pareltje van een ceremonie  – daarvoor heb ik 1001 ideeën. Hebben jullie kinderen? Welke rol gaan zij vervullen tijdens de ceremonie? Een speciale familie-akte? Ik ontwerp ‘m met plezier. VOWS? Ik help graag bij het schrijven. Een mooi, persoonlijk ritueel - met z’n tweetjes of samen met hun gasten? Dit is slechts een greep.

A trip down memory lane

Ook teken ik tijdens ons voorbereidingsgesprek jullie love story op. Gezegend met een gezonde dosis nieuwsgierigheid vraag ik jullie het hemd van het lijf en luister ik heel aandachtig, ook naar wat niet wordt gezegd. In het volste vertrouwen geven jullie mij als bruidspaar to be mij een inkijkje in je leven en in je hart. A trip down memory lane.

 

Super persoonlijk maatwerk event

Apart van elkaar krijgen jullie daarna nog een aantal vragen – for your eyes only. Ook vraag ik een aantal intimi om inside information. In de daarop volgende periode zetten we regelmatig de klokken gelijk. Willen jullie even ruggespraak houden? Ik ben er voor je, met een luisterend oor en indien gewenst met advies. Zo maken we samen een buitengewoon enerverende, boeiende en superleuke reis naar jullie  Perfect Ceremony. Dat super persoonlijke maatwerk event, vol verrassing, ontroering en humor. Ook jullie gasten betrek ik daar graag bij. Niets laat ik aan het toeval over. Als regisseur zorg ik ervoor dat alle betrokken leveranciers precies weten wat er tijdens de ceremonie gaat gebeuren. Zo creëren we samen The Perfect Ceremony!

Je ceremonie opnieuw beleven

Samen kijken we achteraf via een video call even terug - hoe hebben jullie je ceremonie beleefd? Ook ontvangen jullie mijn speech. Want hoe leuk is het om je ceremonie opnieuw te beleven, nu in alle rust? Weer even terug te zijn in dat heerlijke moment, de aftrap van de dag. Lekker relaxed, samen op de bank. Er gebeurt zóveel op je trouwdag, natuurlijk niet ondenkbaar dat je als bruidspaar niet alles bewust hebt meegekregen. Genieten in optima forma dus, van de aanloop tot lang na de Grote Dag!
En uiteraard ontvang ik heel graag jullie review – voor mijn Gastenboek. Zodat bruidsparen to be een helder beeld krijgen van de ervaringen van bruidsparen voor wie ik hun Perfect Ceremony heb mogen realiseren.