Trouwen in de winter - romantiek ten top!

De winter heeft veel te bieden: romantiek, warmte, gezelligheid, sfeer. Ok, buiten is het koud, het kan regenen en waaien. Maar regenen en waaien kan het ’s zomers ook.
Stel je dit scenario voor: vuurkorven en fakkels markeren het toegangspad naar jullie trouwlocatie en zorgen voor een feeërieke sfeer. De stemming zit er meteen in zodra jullie gasten arriveren. Een muzikaal trio onthaalt hen, warm en verrassend. Romantiek ten top! Binnen is het heerlijk warm - een knapperend haardvuur. Of misschien zelfs wel meer open haarden en knapperde haardvuurtjes. En natuurlijk kaarsen en lichtjes. Echt heel veel kaarsen en lichtjes. De styling weerspiegelt de wintersfeer: natuurlijke materialen en warme kleuren in combinatie met wit, roségoud en zilver. En kunstsneeuw en/of (zogenaamde) ijssculpturen. Mogelijkheden te over.

De kick-off

Het belangrijkste moment van de dag: de trouwceremonie. Starten jullie je Grote Dag in de middag met de ceremonie of kiezen jullie voor een avondceremonie? Bij een avondceremonie zijn ál jullie gasten getuigen van het moment waarop jullie luid en duidelijk JA zeggen tegen de liefde van je leven.

Kies je voor een avondcermonie, organiseer dan bijvoorbeeld een gezelllige spelletjesmidag met jullie daggasten, gevolgd door een winters diner of een winterbarbecue. Jullie locatie of cateraar heeft ongetwijfeld geweldige suggesties. Terwijl jullie daggasten relaxed aan de koffie zittten, trekken jullie je even terug voor een korte break en een touch up. Ondertussen arriveren de avondgasten. En dan - in deze heerlijke sprookjessfeer - maken jullie je entree en start de ceremonie. Na afloop van jullie ceremonie natuurlijk een feestelijke toost met bubbels. Wat vind je ervan om dan ook Glühwein te schenken en warme chocolademelk? Past perfect in het winterthema en gasten die geen alcohol drinken doe je daarmee zéker een plezier. Idee: een hot chocolate bar tijdens jullie feest? Laat je gasten zelf hun chocoladedrink samenstellen, met verschillende toppings. Levert ook een stukje entertainment op. Met een daverend feest besluiten jullie de mooiste dag van je leven.

Fotoshoot

Jullie fotoshoot – ’s winters zijn de dagen korter dan ’s zomers. Jullie fotograaf en videograaf weten dat als de besten, dus zullen jullie je shoot eerder op de dag plannen. Voordeel: de zon schijnt ’s winters minder fel. Dat levert prachtig licht op voor jullie shoot. Én geen foto’s met dichtgeknepen ogen! Jullie zullen beslist uit je dak gaan als je het resultaat ziet! Sneeuw zou natuurlijk het perfecte plaatje geven. Maar ja, helaas - ook sneeuw is niet gegarandeerd...
Lieve mensen, geloof me: sprookjes bestaan écht! Samen maken we jullie eigen sprookje waar. Ik sta met veel liefde en plezier klaar om de trouwceremonie van jullie dromen te realiseren.

Vragen? Hulp nodig? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!