Waarom ben jij trouwambtenaar geworden?

Zeer regelmatig stellen bruidsparen to be mij deze vraag. Ik zal het je vertellen. Na een carrière van ruim 30 jaar in de communicatie- en evenementenbranche knaagde er iets - heel hardnekkig. Is dit het nu?
Nee, concludeerde ik. Als mens wilde ik meer van betekenis zijn voor anderen, wezenlijk het verschil maken, iets doen wat er écht toe doet. Dus besloot ik uitvaartverzorger te worden. Opleiding gevolgd, stage gelopen, diploma behaald. Vlakbij de eindstreep kwam het trouwambtenaarschap langs. Bij het voltrekken van mijn allereerste huwelijk wist ik: JA, dít is mijn vak!

Trouw Buitengewoon werd al snel geboren. Inmiddels ruim 8 jaar verder. Voor heel wat bruidsparen mocht ik pareltjes van ceremonies creëren. Soms is het best moeilijk om alle puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen. Maar uiteindelijk past alles perfect in elkaar. Mensen boeien, ontroeren, laten stralen, genieten, raken. Ja, dit vak past naadloos bij mij, het mooiste vak van de wereld. Onderdeel mogen zijn van zo’n onwijs belangrijke dag in hun leven. Hier ligt mijn passie, dit is wat ik het allerliefst doe en waar ik buitengewoon goed in ben.

Eigenzinnig? Nee hoor, lees maar in het Gastenboek wat mijn bruidsparen vertellen over de ceremonies die ik voor ze heb gecreëerd!                        
Fotocredits: Henk Ganzeboom - Kobalt Fotografie