Live muziek bij je ceremonie een magische dimensie

Een ultieme beleving - persoonlijk, intens, uniek en onvergetelijk: dát moet jullie ceremonie zijn. Daarop ligt mijn volledige focus bij het creëren van de ceremonie van jullie dromen. Puur maatwerk!
Live muziek maakt jullie ceremonie nóg persoonlijker en de beleving nóg intenser. Muziek is leven, leven is liefde. En waar de liefde en het leven worden gevierd, is muziek. Live muziek raakt je, roept herinneringen op - geuren, kleuren, emoties. En voegt een magische dimensie toe aan jullie ceremonie, het hoogtepunt van je trouwdag.

Jullie eigen favoriete nummers live gezongen of gespeeld - dat is toch waanzinnig mooi! Momenten bij uitstek voor live muziek? Jullie binnenkomst in de trouwzaal - daar hoort natuurlijk muzikale begeleiding bij. Het volgende moment: nadat jullie je VOWS (trouwbeloften) hebben uitgesproken, als jullie daarvoor kiezen. En dat beveel ik echt van harte aan! Tijdens de kus – die mag wat mij betreft zo lang duren als jullie willen. Of na jullie JA-woord. En als de huwelijksakte wordt getekend en natuurlijk: aan het einde van de ceremonie. Keuzemogelijkheden genoeg dus! Nóg een idee: je kunt tijdens de ceremonie een moment inbouwen om samen met je gasten even speciaal te genieten van de live muziek – pak ‘m beet 3 minuutjes. Een fijn rustpunt – er gebeurt zó veel moois en belangrijks tijdens de ceremonie!

Foto: zangeres Kitty Becker zingt het bruidspaar toe tijdens een buiten-ceremonie.
Tip van Kitty: loop rustig als jullie je entree maken, maak er geen snelwandeling van! Zo kunnen wij iets langer voor jullie spelen. Je wilt toch niet dat jullie muziek maar heel even te horen zal zijn? Bovendien kunnen jullie alles rustig in je opnemen en heeft jullie fotograaf/videograaf de tijd om de mooiste beelden te maken.

Teamwork in optima forma

Muzikanten leveren ook puur maatwerk, net als ik. Samen zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en dat mijn zo zorgvuldig gekozen woorden als vanzelf overvloeien in de prachtige muziek. Teamwork in optima forma. Hebben jullie niet zo’n helder beeld van wat jullie qua muziek zouden willen? Geen zorgen, de  gepassioneerde muzikanten helpen jullie daar met veel plezier bij. Muziek is immers hún passie en expertise. Zij kunnen je adviseren als het gaat om de sfeer die jullie willen voelen en beleven en de muziek die daarbij past.

Kiezen jullie voor mij als jullie persoonlijk trouwambtenaar? En hebben jullie hulp nodig bij de keuze van jullie zanger(s)/muzikant(en)? Ik beschik over een uitgebreid netwerk en help jullie met veel plezier op weg!                                                                                                 Fotocredits Kelly van Rooijen Fotografie