Dit jaar trouwen of in 2023? Plankgas!

Een glazen bol heb ik niet, maar voorzichtig durf ik toch wel optimistisch te zijn dat we de liefde en het leven binnenkort weer uitbundig kunnen vieren. De 15e februari gaan we het horen, dan is er weer een persconferentie. Voorafgaand daaraan zal er ongetwijfeld het nodige uitlekken. Ik duim m’n duimen dol!

Grote drukte kan je verwachten bij trouwleveranciers , omdat veel bruidsparen vorig jaar (of al eerder) hun huwelijk hebben uitgesteld. Wacht dus écht niet met boeken, plankgas op de planning!. En: denk ook aan een doordeweekse dag – vaak zijn de mogelijkheden ruimer én liggen de kosten lager. Mocht er tóch iets veranderen, overleg dan altijd eerst met je leveranciers!

Genoeg zaken om te regelen en om over na te denken. Allereerst: jullie datum – wanneer willen jullie trouwen, in welk jaargetijde? En dan jullie budget - heel belangrijk om te kijken wat jullie in totaal willen uitgeven aan jullie Grote Dag. Dat is immers leidend voor de keuzes die jullie gaan maken.

Willen jullie een unieke, persoonlijke maatwerkceremonie, de perfecte kick off van jullie trouwdag? Dan ben je bij mij in goede handen! In het Gastenboek lees je hoe bruidsparen mij en hun ceremonie hebben ervaren.

Over keuzes maken gesproken – denk aan de perfecte trouwlocatie, jouw droomjurk, zijn toffe pak, jullie eigen trouwambtenaar/babs, jullie getuigen – wie gaan jullie vragen voor deze eervolle taak? Fotograaf, videograaf, live muziek, ringen, bloemen, bruidstaart, kaarten, styling. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Wat leveranciers betreft: ik beschik over een machtig mooi netwerk en kan jullie desgewenst op maat adviseren, met veel plezier!

Op diverse trouwsites vind je handige planning tools, bijvoorbeeld op The Perfect Wedding en Loves2love.

Is plannen niet zo je ding?

Neem dan een wedding planner in de arm. Die denkt met je mee, brengt alles in kaart, regelt de nodige zaken en maakt een overzichtelijke planning. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat alles op tijd geregeld én geboekt is. En zo kan je zonder stress beginnen aan een weergaloze trouwdag!

Foto credits B-together