I absolutely love what I do!

Steve Jobs zei ooit: ‘Your work is going to fill a large part of your life. And the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle.’

I absolutely love what I do. Trouw Buitengewoon - the perfect match!

 Even voorstellen: Marijke Kunkeler, trouwambtenaar en ceremoniespreker met hart en ziel. Dol op mensen en de liefde. Mensen in liefde verbinden, de liefde en het leven vieren – er bestaat niets mooiers!

Om een topceremonie te kunnen creëren, ga ik een verbinding aan met mijn bruidsparen. Vertrouwen groeit en we leren elkaar écht kennen. Zo kan ik de ceremonie van hun leven creëren, als spreker én regisseur. Voor de volle 100% stort ik mij erin, met alles wat ik in mij heb. Alles moet kloppen.

  Puur maatwerk – 100% kwaliteit, dat lever ik. Een extra schep geluk. Een bruisend Feest van de Liefde - een heerlijke belevenis waarin ik bruidsparen én hun gasten meeneem. Zo’n ceremonie waar mensen járen later nog steeds aan terugdenken en dan weer een heel warm gevoel krijgen.

Jaren geleden had ik een burn out. Daarna was ik als mens niet meer dezelfde persoon. Veel bewuster van dingen die belangrijk zijn. En van dingen die niet zo belangrijk lijken, maar het wél zijn. Mijn werk in de communicatie- en evenementenbranche gaf mij geen voldoening meer, ik miste iets wezenlijks. I didn’t settle…

  Als mens wilde ik wezenlijk het verschil maken. Daarom gooide ik het roer radicaal om, 8 jaar geleden. Mensen beroeren, verrassen, ontroeren en heel blij maken met mijn werk – dát wilde ik. En dat doe ik in dit onwijs mooie vak. Elke ceremonie is een levendige ontdekkingsreis – telkens weer verrassende ontmoetingen met unieke mensen en hun prachtige verhalen. Strálende bruidsparen – de mooiste dag van hun leven. Samen creëren we ‘m! In het Nederlands, Engels of Duits of een combinatie.

Benieuwd of wij ook the perfect match zijn? Vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op!

Fotocredits Henk Ganzeboom - Kobaltfotografie