Trouwen in de winter: magisch!

De winter heeft veel te bieden: romantiek, warmte, gezelligheid, sfeer. Ok, buiten is het koud, het kan regenen en waaien. Maar regenen en waaien kan het ’s zomers ook. Stel je dit scenario voor: vuurkorven en fakkels markeren het toegangspad naar jullie trouwlocatie en zorgen voor een feeërieke sfeer. De stemming zit er meteen in bij jullie gasten. Een muzikaal trio onthaalt jullie gasten, warm en verrassend. Romantiek ten top!
Binnen is het heerlijk warm - een knapperend haardvuur. Of misschien zelfs wel meer open haarden en knapperde haardvuurtjes. En natuurlijk kaarsen en lichtjes. Echt heel veel kaarsen en lichtjes. De styling weerspiegelt de wintersfeer: natuurlijke materialen en warme kleuren in combinatie met wit, goud en zilver. En kunstsneeuw en/of (zogenaamde) ijssculpturen. Mogelijkheden te over.
Bij een winterhuwelijk hoort natuurlijk een winterdiner. Jullie locatie of cateraar heeft ongetwijfeld geweldige suggesties. Geurige, rijke soepen, winterse stoof- en stamppotten, crèpes of een chocolade fontein als dessert. Of een winterse barbecue, als jullie het wat gemoedelijker willen.

Jullie outfits

Een praktisch punt: jullie outfits. Bruid, waarschijnlijk heb jij de bruidsjurk van je dromen al in huis, uitgaande van jullie zomerhuwelijk. Omschakelen naar je winter wedding is qua outfit niet zo ingrijpend. Een bijpassend lekker warm jasje, of misschien zo’n leuke poezelige nep bont stola, of een mooie cape of jas? En natuurlijk geen sandaaltjes maar pumps, bontlaarsjes of stoere sneakers. Lange handschoenen maken het geheel af. Top, een adembenemend geheel! De bruidegom koopt zijn trouwpak meestal niet zo lang voor het huwelijk, dus met wat mazzel kan hij nu kiezen voor een driedelig pak van een fijne warme stof stof. En: een toffe mantel mét bijpassende sjaal en –handschoenen. Kicken!

Fotoshoot

Jullie fotoshoot – ’s winters zijn de dagen korter dan ’s zomers. Jullie fotograaf en videograaf weten dat als de besten, dus zullen jullie je shoot eerder op de dag plannen. Voordeel: de zon schijnt ’s winters minder fel. Dat levert prachtig licht op voor jullie shoot. En geen foto’s met dichtgeknepen ogen samen met jullie dierbare gasten! Jullie zullen beslist uit je dak gaan als je het resultaat ziet! Sneeuw zou natuurlijk het perfecte plaatje geven. Maar ja, helaas - ook sneeuw is niet gegarandeerd...
Lieve mensen, samen maken we jullie eigen sprookje waar. Ja, geloof me: sprookjes bestaan écht! Ik sta wij met liefde voor jullie klaar om de trouwceremonie van jullie dromen te realiseren. Love rules!
Vragen? Hulp nodig? Neem gerust contact met mij op, ik ben er voor jullie!