Urenlang praatten ze, in zijn Audi. En er gebeurde hélemaal niets…

Niets wees erop dat zij in het huwelijksbootje zouden stappen, 16 jaar na hun ontmoeting bij een container in Spijkenisse. ‘Hangen bij de container’ – voor insiders was het een begrip. Daar werd de kiem gelegd van de bijzondere liefdesrelatie van Marco en Nathasja. Nathasja hing daar dus, bij die container - samen met een stel vrienden. En op een gegeven moment kwam Marco daar ook aanwaaien. Mét zijn Audi. Eén van de vrienden werd ziek - Marco bood aan hem naar huis te brengen, Nathasja reed gezellig mee. Daarna bracht hij haar thuis. Vervolgens zaten ze vijf uur lang met elkaar te praten, in zijn auto. De tijd vloog voorbij - pas toen het licht werd hadden ze het in de gaten… De daarop volgende twee jaar deden ze dat bijna elke dag: úren met elkaar praten, in Marco’s Audi. Pure vriendschap - er gebeurde hélemaal niets. Marco had televisie in zijn auto, toendertijd een nieuw fenomeen. Én playstation. Ontelbare maffiafilms passeerden de revue, Marco’s favoriete genre. Totdat Nathasja het wel gezien had en haar serie Sex in the City meenam.
Nog steeds werd er verder alleen maar gepraat, úrenlang - in die Audi. Marco had op een gegeven moment een vriendin en Nathasja kreeg verkering. Hun vriendschap verwaterde. Via good old Hyves kregen de twee toch weer contact. De vriendschap bloeide weer op. Als goede vriend bood Marco zijn hulp aan bij Nathasja’s verhuizing, nadat haar relatie was gestrand. Marco was inmiddels alweer een tijdje single. Nadat de stofwolken van alle enerverende gebeurtenissen gedaald waren, sloeg de vonk over: hun vriendschap maakte plaats voor verliefdheid - als magneten voelden ze zich tot elkaar aangetrokken. De eerste zoen voelde heel raar, heel anders dan zoenen met eerdere liefdes. Alles tintelde, ze stonden letterlijk in vuur en vlam! Na de eerste nacht dacht Nathasja: dit gaat ‘m niet worden! Marco snurkte alsof hij een heel bos aan het omzagen was. Gelukkig bleef het bij één bos. Wonder boven wonder snurkte hij na die eerste nacht niet meer!

 ‘Live big, dream bigger’

Van tijd tot tijd hadden de tortelduifjes flink tegenwind. De zwaarste stormen trotseerden ze samen – samen kunnen ze de wereld aan. Een heerlijke dosis humor helpt ze om te surfen over de golven van het leven. En natuurlijk kunnen ze elkaar ook wel eens achter het behang plakken, maar ze zijn zo onwijs sterk met elkaar verbonden - hun liefde voor elkaar is zó groot en zó sterk. Niet alleen zijn ze geliefden, maar ook beste vrienden. Een perfect team, ze halen het beste in elkaar naar boven. The power of love!
De kroon op hun liefde: de geboorte van hun prachtige dochter Serra. Bijna 4 jaar was ze toen ik haar papa en mama op 7-7-2017 om hun JA-woord mocht vragen, in het sprookjesachtige Wereldmuseum in Rotterdam. Een interactieve, liefdevolle, persoonlijke maatwerkceremonie met Serra in een glansrol als bloemenmeisje en ringdraagster. Met een ferme klap met de hamer sloeg ze haar ouders letterlijk het huwelijk in – tot aller hilariteit!  ‘Live big, dream bigger’ is het motto van dit onwijs prachtige paar. Dansend gingen ze hun nieuwe leven in als man en vrouw, hun nieuwe toekomst tegemoet. Hier lees je hun recensie – even naar beneden scrollen: 'Onze liefde voor elkaar perfect verwoord.'

Fotocredits: Astrid de Jong Bruidsfotografie