Wéér uitstellen? Of tóch dit jaar trouwen?

Trouwen in C-tijd is écht een waanzinnig toffe, onvergetelijke belevenis! Stel je voor: een intense, intieme, liefdevolle, super persoonlijke XL-ceremonie - jullie JA-woord met je allerliefste mensen om je heen. Uit je dak gaan met ‘iedereen’ – jullie grote feest, dat vier je zodra de C-maatregelen van de baan zijn. Twee maal de mooiste dag, twee maal je prachtige bruidskleding dragen, twee maal de mooiste herinneringen maken! Hoe tof is dat?
Klein maar groots: je liefde vieren en je geluk delen in kleinere kring - er is echt zó veel mogelijk. Plus: je hoeft je hoofd niet te breken over de gastenlijst, aandacht voor ál je gasten. Jullie XL-ceremonie, hoe kan die eruit zien? Denk bijvoorbeeld aan jullie favoriete songs, live gezongen/gespeeld. Sfeervolle styling, bloemen in jullie themakleur. Vows uitspreken. Jullie gasten: interactie en participatie. Een mooi ritueel. Toost en taart. En aan het eind van de dag een mooi diner met de mensen die zo belangrijk voor jullie zijn - als de horeca weer open is. En dat kan toch niet zo lang meer duren?

Vanzelfsprekend huur je een fantastische fotograaf en/of videograaf in om jullie unieke belevenis haarscherp vast te leggen - ik geef jullie graag tips. En denk ook aan een livestream. Een onvergetelijke belevenis - klein maar zó groots! Laten we ‘m samen creëren. Bel of mail mij, dan maken we snel kennis! Trouwen in C-tijd: mijn bruidsparen zijn allemaal razend enthousiast over hun XL-ceremonie. Hun ervaringen lees je in het Gastenboek.