Trouwen nieuwe stijl: vier je liefde twee keer!

Je liefde vieren en je geluk delen met de mensen die je lief zijn. Dáár draait het om. Hoogste tijd dus voor TROUWEN NIEUWE STIJL! Weg met het verdriet, de teleurstelling en de stress omdat je huwelijk (weer) niet kan doorgaan. Uitstellen is écht niet nodig. Vier je liefde gewoon twee keer. Niet één mooiste dag in je leven, maar twee! Hoe werkt dat?

Splits je huwelijk op in twee delen. Focus nú volledig op de ceremonie van jullie dromen, het hart van je trouwdag. Hét moment waar het om draait: elkaar officieel je JA-woord geven, met je allerliefste mensen om je heen. Een super persoonlijk evenement op maat, waarbij álles kan. Helemaal júllie ‘kleur’, intens, intiem, dichtbij, liefdevol. Met VOWS (help ik jullie bij!), live muziek, toost en taart. En een gezellig etentje na afloop, zodra de horeca weer open mag. Dé ultieme beleving – The Perfect Ceremony!® Via een livestream kunnen jullie thuisblijvers natuurlijk laten meegenieten.

De ceremonie van jullie stoutste dromen

En over bijvoorbeeld een jaar (als die 1,5 meter en mondkapjes van de baan zijn) vieren jullie je té gekke knalfeest met álle vrienden en familieleden. Twee maal je liefde vieren - zo maken jullie nóg meer mooiste herinneringen! En twee maal je prachtige bruidskleding dragen. Zo leef je dus twee maal toe naar een waanzinnig mooi hoogtepunt in je leven. Hoe gaaf is dat? Afgelopen jaar heb ik in C-tijd een aantal te gekke huwelijken mogen voltrekken. Pareltjes van ceremonies, stuk-voor-stuk. In het Gastenboek lees je de enthousiaste reacties van mijn bruidsparen.
Hebben jullie trouwplannen? Gun jezelf je eigen, professionele trouwambtenaar. Neem snel contact met mij op. Hebben wij een match en gaan we met elkaar in zee? Met liefde en plezier inspireer ik jullie. Samen met jullie en het juiste enthousiaste wedding team creëren wij de ceremonie van jullie stoutste dromen!

Fotocredits Davien Fotografie