Leuk, ondanks zijn haarnetje!

Arjan en Ramona – een heerlijk stel, samen zó sterk, voor elkaar gemaakt. Een maand nadat Arjan haar dé vraag had gesteld, maakten wij kennis. Elf maanden later mocht ik ze in liefde verbinden. Supertof – zo konden we de ceremonie helemaal samen naar hun wensen inrichten! Uiteraard bleef er genoeg ruimte over om verrassende elementen toe te voegen, samen met hun beste vrienden!
Hun liefdesverhaal begint bij ‘De Saté’ in Giessen, waar ze allebei een bijbaantje hadden. We schrijven mei 2005. Erg sexy zagen ze er bepaald niet uit, met hun haarnetje en witte jas – dik ingepakt, want ja, het was er stervenskoud.
Ramona vond Arjan leuk (ondanks zijn haarnetje) en vertelde dat aan een collega. Al snel gonsde het door de productieruimte: Ramona vindt Arjan leuk! En natuurlijk bereikte dit prikkelende bericht ook Arjan. Eén keer fietsten zij samen na het werk naar huis. Hun wegen scheidden toen Arjan naar rechts moest en Ramona naar links. Een jaar lang gebeurde er helemaal niets, ondanks het feit dat Ramona haar 06-nummer op de achterkant van Arjans loonstrook had geschreven. Arjan was gewoon niet op zoek. Een jaar later belde hij Ramona - pats boem! Zij was dus tóch niet uit zijn hoofd. Haar ogen achtervolgden hem in zijn gedachten. Die prachtige staalblauwe kijkers spraken betrouwbaarheid uit, openheid en gaven hem een heel liefdevolle blik. Er volgden wat sms’jes (WhatsApp was er toen nog niet) en ja hoor: ze spraken af. Arjan nodigde Ramona uit om te komen kijken naar een optreden van zijn toenmalige bandje, Frozen Flames. Toen en daar sloeg de vlam in de pan. Zoenen zou ze niet op die eerste date – had Ramona zich voorgenomen. Maar toen Arjan na zijn optreden haar hand pakte, begon het toch wel aardig te kriebelen. De zanger van de band gaf een subtiele hint – hij kwam met een ladder aanlopen: “Hebben jullie een opstapje nodig?” Cupido’s pijlen troffen doel: die avond kusten ze elkaar. En vanaf dat moment hadden ze verkering.
Piepjong waren ze, zij 15 en hij 18 jaar. Allebei nog op school. Ze zagen elkaar vooral op de donderdagavond en in het weekend. Ramona’s ouders hadden zo hun bedenkingen. Arjan met zijn lange haren... langharig tuig noemden ze hem gekscherend: ‘Denk erom, de bijl staat achter de deur’, plaagde haar vader. Ramona liet zich niet afschrikken. Gelukkig verdwenen de vooroordelen snel. Het klikte en Arjan werd goedgekeurd door de familie.

Make you feel my love

Precies dertien jaar en negen dagen na de dag waarop zij ‘iets kregen’ bekroonden zij hun liefde, in het Bastionder in Den Bosch. Een onwijs gave locatie. ‘Make you feel my love’ zingend, daalde Ramona de trap af, aan de arm van haar vader. Ze blies Arjan compleet omver - in tranen en tegelijkertijd in de zevende hemel. Tranen van puur geluk. En die mogen er zijn op één van de mooiste dagen van je leven. Nog meer tranen vloeiden toen zij elkaar hun VOWS (trouwbeloften) voorlazen. Oh, ik houd daar zó van. Dit voegt echt zó’n waanzinnig mooie dimensie toe aan je ceremonie. Zó persoonlijk, zó intiem! Hun review lees je hier (even naar beneden scrollen):  ‘Onze ceremonie was meer dan perfect’  Fotocredits: EvitaCopierPhotography