Nu trouwen: dit is wél mogelijk!

Sinds kort verloofd? En… al een beetje gewend aan je nieuwe status? Heerlijk samen aan het dromen over hoe jullie willen trouwen, waar en wanneer? Zo lang het C-virus heerst en de 1,5 meter afstandsregel geldt, is een groots, te gek feest en uit je dak gaan helaas geen realiteit.
Maar wat wél mogelijk is: een waanzinnig gave trouwceremonie! Een super persoonlijk evenement dat jullie nooit gaan vergeten. En jullie gasten ook niet. Een intieme, intense ceremonie met je allerliefste mensen om je heen op het moment dat jullie je liefde bezegelen. Heel puur - liefde en verbinding voelbaar. Een ceremonie die hélemaal ‘jullie’ weerspiegelt. De ceremonie waarin álles mogelijk is en de tijd niet telt: rituelen, speeches van jullie dierbaren, ontwapenende gedichtjes of een aandoenlijk dansje van jullie kinderen, prachtige Vows, live muziek, een feestelijke toost na jullie JA-woord, een spetterend trouwspel, volop interactie. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Eén groot feest van de liefde, precies zoals jullie dat willen. En dat uitbundige feest? Dat vieren jullie dan toch als het weer kan? Bijkomend voordeel: twee maal intens de liefde vieren én twee maal je prachtige trouwkleding dragen!
Tijdens de C-crisis mocht ik een aantal superpersoonlijke, onvergetelijke ceremonies verzorgen. Pareltjes, stuk-voor-stuk. Hier lees je wat mijn bruidsparen ervan vonden. Willen jullie dat ook? Neem dan beslist contact met mij op. We doen het samen, jullie kunnen op mij rekenen – met veel liefde en plezier sta ik voor jullie klaar. Samen creëren we de trouwceremonie van júllie dromen!