Jullie huwelijk uitstellen? Samen lossen we het op!

Jullie huwelijk uitstellen? Samen lossen we het op!

Veel bruidsparen moeten door de coronacrisis noodgedwongen hun huwelijk uitstellen. Jullie Grote Dag – jullie hebben er zó naar uitgekeken, alles voorbereid en dan valt alles zomaar in het water. Een grote teleurstelling - dat doet pijn, maar gezondheid gaat voor. De maatregelen van de overheid zijn dwingend. En terecht, het coronavirus is een zeer serieuze zaak. Mensenlevens kunnen worden gered als we ons houden aan de maatregelen. Dus laten we samen kijken hoe we dit gaan oplossen! Willen jullie je huwelijk een jaar uitstellen? Houd er dan rekening mee dat de vrijdagen en zaterdagen in de maanden april tot en met september 2021 veelal geboekt zullen zijn bij jullie trouwleveranciers. Goed overleg, flexibiliteit en creatief denken zijn in deze bizarre tijd dan ook onmisbaar. Wat zijn dan jullie alternatieven?

Naar 2021?

Willen jullie je huwelijk verplaatsen naar 2021, denk dan aan midweekse dagen, zoals woensdag of donderdag. Of aan een zondag.* Jullie gasten zullen zéker met jullie meebewegen. Zij zullen blij zijn voor jullie, want ze weten natuurlijk allemaal dat het een enorme domper is om je huwelijk te moeten uitstellen. Een dag (of een halve dag) vrij nemen voor jullie huwelijk zullen ze dus met liefde doen! Mocht dat voor jullie gasten tóch een probleem vormen, denk dan aan een avondceremonie. Ontvang jullie gasten vanaf 17:00 uur met een klein hapje en een drankje. Zorg vervolgens voor een walking dinner. Laat de DJ ondertussen lekkere sfeermuziek draaien. En dan, om 19:00 uur – het moment suprème, begint jullie ceremonie en geven jullie elkaar je JA-woord (al dan niet ceremonieel). Daarna: feest, de voetjes van de vloer! Zo kunnen jullie dus tóch samen met al jullie gasten jullie liefde vieren.
*Trouwen jullie voor de wet, check dan bij je trouwgemeente of je op zondag kunt trouwen! Trouwen jullie ceremonieel, dus splitsen jullie je burgerlijk huwelijk en ceremonieel? Dan heb je alle vrijheid om je ceremonie te vieren op jullie favoriete locatie en tijd. Regels van een trouwgemeente!Jullie gelden niet voor Grote Feest van de Liefde!

Najaar of winter 2020?

Of gaan jullie voor een alternatieve datum het komende najaar of in de winter? Regenen en/of waaien kan het immers in elk seizoen, ook ‘s zomers. Dit is Nederland, het blijft een gok. Daarnaast: zomerse temperaturen van 30 graden of meer zijn tegenwoordig geen uitzondering. Ideaal? Dat is maar de vraag. Een beproeving voor jullie oudere gasten. Iedereen transpireert. En je make-up, je haar. Houden die zich goed?

Gegarandeerd een topdag

Overleg zo snel mogelijk met jullie leveranciers over een nieuwe datum. Samen zetten wij ons er vól voor in om jullie trouwdag absoluut onvergetelijk te maken. Heel belangrijk voordeel: je blijft samenwerken met je vertrouwde leveranciers. Gebruik een datumprikker - dat werkt overzichtelijk voor alle betrokken partijen. Samen hebben jullie toegewerkt naar jullie droombruiloft. Dat wordt dus een topdag, gegarandeerd! Love rules!
Vragen? Hulp nodig? Ik ben er voor jullie!