Ga jij op je knie voor je allerliefste?

Op je knie voor je allerliefste?

Ga jij haar of hem tijdens deze kerst ten huwelijk vragen? Hoe vlieg je het aan, waar vraag je jouw liefste ten huwelijk? Ik zeg: volg je hart, dat weet de weg. Maar kan je tóch wel wat inspiratie gebruiken, dan volgen hier een paar ideeën, om je op weg te helpen.
Denk bijvoorbeeld aan de plaats waar jullie elkaar hebben ontmoet, of waar jullie elkaar voor het eerst hebben gekust. En neem een klein flesje champagne mee…
Of: sleutel een heerlijk menu in elkaar en geef elk gerecht een naam die verwijst naar de naam van je geliefde of naar dingen die jullie samen hebben gedaan. Dek de tafel heel sfeervol, met kaarsen en bloemen of bloemblaadjes. Denk ook aan muziek waar jullie allebei mooie herinneringen hebben. Een fijne aanloop naar een huwelijksaanzoek!
En wat vind je van een winterse picknick op een mooi plekje in het bos? Sfeervol én een beetje avontuurlijk. Neem ook dekentjes mee, zodat jij en je liefste lekker warm blijven. Je kunt ook naar de stad van de liefde reizen, Parijs - bijvoorbeeld. Maar privacy heb je daar natuurlijk niet.
Hoe je het ook doet, maak er iets moois van, mannen en vrouwen. Geniet van dit magische moment! En vergeet niet om haar/zijn vader eerst om de hand van jouw grote liefde te vragen. Respectvol, romantisch én… het komt de relatie met je schoonouders beslist ten goede. Ik wens jullie van harte heerlijke en buitengewoon liefdevolle kerstdagen!