Hoe ga ik te werk? dus!

Hoe ga ik te werk? Een veelgestelde vraag. Ik vertel het je met plezier! De voorbereiding op een huwelijk is voor mij minstens zo leuk en intensief als voor mijn bruidsparen. Net als zij leef ik er intens naartoe.
Startpunt is ons uitgebreide voorbereidingsgesprek. Bij die gelegenheid mag ik een kijkje nemen in hun leven en in hun hart. A trip down memory lane. Uiteraard focussen we dan ook op de ceremonie. Wat zijn de wensen van het bruidspaar? Mijn koffer vol ideeën neem ik mee, inspiratie in overvloed! Kinderen? Welke rol gaan zij vervullen tijdens de ceremonie? Ter plekke oefenen we alvast – dikke pret!

Apart van elkaar krijgen beide partners daarna nog een aantal vragen – for their eyes only. Ook vraag ik een aantal intimi om inside information. Regelmatig heb ik contact met het bruidspaar in de periode tot hun huwelijk. Ik ben een soort trouw coach - willen zij even ruggespraak houden? Ik ben er voor ze, met een luisterend oor en indien nodig: raad en daad.
Niet alleen ben ik spreker, maar ook de regisseur van de ceremonie. Ik zorg ervoor dat alle betrokken leveranciers weten wat er tijdens de cermonie van hen wordt verwacht. Zo creëren we samen een topceremonie!

Alles bij elkaar zijn dit mijn bouwstenen voor het creëren van hun Feest van de Liefde, die persoonlijke ceremonie vol verrassing, ontroering en humor. Ook gasten betrek ik daar graag bij. Een buitengewoon enerverende, boeiende en superleuke reis naar hun Grote Dag. En die is daarna nog niet afgelopen.

Samen kijken we terug - hoe heeft mijn bruidspaar hun ceremonie beleefd? Ook ontvangen zij mijn speech, waarin ik graag een aantal foto’s verwerk - ik maak er iets moois van. Want hoe leuk is het om je ceremonie opnieuw te beleven, nu in alle rust? Weer even terug te zijn in dat heerlijke moment, de aftrap van de dag. Lekker relaxed, samen op de bank, drankje erbij. Er gebeurt zóveel op je trouwdag, natuurlijk niet ondenkbaar dat je als bruidspaar niet alles bewust hebt meegekregen. Genieten in optima forma dus, van de aanloop tot lang na de Grote Dag!    
En natuurlijk ontvang ik heel graag een review van mijn bruidsparen – voor het Gastenboek op mijn website. Zodat bruidsparen to be een helder beeld krijgen van de ervaringen van 'mijn' bruidsparen waarvoor ik hun buitengewone ceremonie heb mogen realiseren.                     Fotocredits B-togetherweddings