Weddingbells in plaats van kerstklokjes?

Weddingbells in plaats van kerstklokjes?

Ga jij jouw grote liefde de komende kerstdagen ten huwelijk vragen? Gewéldig! Je huwelijksaanzoek - hoe vlieg ik het aan, waar ga ik het doen, vraag je je nu misschien af? Volg je hart, dat weet de weg. Maar kan je tóch wel wat inspiratie gebruiken?
Een paar ideeën - om je op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan de plaats waar jullie elkaar hebben ontmoet, of waar jullie elkaar voor het eerst hebben gekust. In je rugzak natuurlijk dé ring, kleedje om op te zitten, champagne, twee flûtes.
Of bedenk een prikkelend menu voor een romantisch diner bij kaarslicht. Geef elk gerecht een originele naam die verwijst naar je geliefde en je gevoelens voor haar of hem. Of een naam die fijne herinneringen oproept. Dek de tafel met liefdevolle aandacht. Zet veel kaarsen neer, zodat je verder geen licht nodig hebt. Strooi bloemen en/of bloemblaadjes op de tafel. En jullie favoriete muziek – die hoort er natuurlijk ook bij. Open haard? Steek ‘m dan bijtijds aan. Leg een zacht schapenvachtje of een comfortabele deken neer vóór de open haard… Een fijne aanloop naar een huwelijksaanzoek!

Ben je niet zo’n getalenteerde kok, dan kan je natuurlijk een goede cateraar inschakelen en samen een verrassingdiner bedenken waarmee jij je liefste verrast en verwent!
Nog een idee: een winterse picknick op een mooi plekje in het bos. Sfeervol én een beetje avontuurlijk. Neem ook dekentjes mee, zodat jij en je liefste lekker warm blijven.
Hoe je het ook doet, maak er iets moois van. Geniet van dit magische moment!
Tip: vraag eerst haar/zijn vader om de hand van jouw grote liefde. Respectvol, romantisch én… het komt de relatie met je schoonouders beslist ten goede. Van harte wens ik jullie alvast buitengewoon liefdevolle kerstdagen. En wedding bells in plaats van kerstklokjes!