Update 6 mei 2020

19 MEI - UPDATE CORONA REGELS

Tot 1 juli blijft het aantal personen bij een huwelijksceremonie gehandhaafd: maximaal 30 personen, inclusief personeel. Behalve het bruidspaar én leden uit één huishouden moet iedereen 1,5 meter afstand in acht nemen.
Vanaf 1 juni is de horeca weer geopend. Binnen mogen maximaal 30 personen samenkomen, exclusief personeel. Op reservering en met inachtneming van 1,5 meter afstand, behalve leden van één huishouden. Op het terras geldt dat maximale aantal niet, maar moet iedereen wél aan tafels zitten en de 1,5 meter in acht nemen. Dat geldt niet voor leden uit één huishouden. Afhankelijk van de mogelijkheden en regels van een locatie kan er dus na afloop van een ceremonie worden genoten van bubbles & bites.

Sowieso geldt met ingang van 1 juni:
Buiten mogen mensen bij elkaar zijn als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Vanaf 3 personen wordt gehandhaafd op de onderlinge afstand van 1,5 meter. In overdekte locaties en in gebouwen die toegankelijk zijn voor publiek mogen maximaal 30 mensen bij elkaar komen, met 1,5 meter afstand tot elkaar.

Vanaf 1 juli worden samenkomsten van maximaal honderd personen weer toegestaan. Onder voorwaarden - de 1,5 meter afstand blijft gelden. Ook restaurants mogen maximaal 100 personen ontvangen. Maar ook hier geldt: 1,5 meter afstand van elkaar. Dat betekent dus dat bruiloften met maximaal 100 personen vanaf 1 juli 2020 kunnen doorgaan. YES! Vragen? Hulp nodig? Ik ben er voor jullie! Op de website van de Rijksoverheid lees je alles over deze recente update.